Tarjoamamme palvelut

HR Graphics tuottaa monipuolisesti mainosmateriaalit, kuvitukset ja presentaatiomateriaalit
mainonnan ja viestinnän raja-aitoja kaataen.

Mainontaa ja viestintää pitää pystyä tuottamaan joustavasti perinteisten medioiden lisäksi sähköisessä ympäristössä. Esite ei ole enää pelkästään esite vaan myös luonteva osa digitaalista mainontaasi. Siksi tarjoamme perinteisistä printtituotteista, asiakaslehdistä, esitteistä ja muista julkaisuista myös digitaalisen vaihtoehdon.

Graafinen suunnittelu

Graafisen suunnittelun palveluihin kuuluu monipuolisten printtimateriaalien suunnittelu: esimerkiksi messuille kauttamme hoituvat rullaständit ja suurkuvatulosteiden suunnittelu.

Kauttamme voit myös tilata yritysilmeet tai yrityksesi ilmeen raikastuksen (logo, asiakirjapohjat, käyntikortit).

Kuvitukset

Olemme erikoistuneet sarjakuviin ja vektorigrafiikkaan. Jos tarvitset infografiikkaa tai koet että sarjakuvan kerronnallinen viestintä sopii tarpeisiisi, niin ole yhteydessä!

Asiakaslehdet

Painetun lehden lisäksi tarjoan lisäpalveluna virtuaalijulkaisua, jonka jakaminen on mahdollista sosiaalisen median kanavissa, sähköpostissasi tai voit jakaa URL-linkitystä eteenpäin. Julkaisu on myös mahdollista sisällyttää netti- tai blogisivustollesi.

Animaatiot ja presentaatiot

Saat virtaa esitykseesi liikkuvasta kuvasta. Voimme muokata Power Point- tai Prezi-esityksestäsi huomiota herättävämmän.

Koordinaattori- ja SOME-palvelut

Askarruttaako sosiaalisen median kuvasisällön tuottaminen? Eikö aika riitä SOME-kanavien päivittämiseen? Kaipaatko nettisivujen tai verkkokaupan päivittäjää ja apua organisaatiosi toiminnan järjestämiseen? Meiltä voit tilata myös yrityksesi tai organisaatiosi koordinaattoripalvelut.

Tuntihinta on 39,90€ + alv 24%, jos haluat tarjouksen kuukausityöstä tai useammasta tunnista niin lähetä tarjouspyyntö: heidi@hrgraphics.fi.